Foleja e Lejlekëve ofron më të mirat e natyrës

Filozofia jonë

Më shumë informata

Bimët mjekësore

Më shumë informata

Propolis & Mjalta

Më shumë informata

Energjia diellore dhe me anë të erës

Më shumë informata

Dru dhe toptha

Më shumë informata

Reagimet e Klientëve: kliko këtu për të lexuar se cfarë kanë shkruar klientët tanë

TEKO – Ekologji totale – për shëndetin tuaj – përfitimin tuaj

Eja na vizito në Fermën tonë personalisht!

Ne jemi gjithmonë të kënaqur për të njohur klientët tanë dhe ne do jemi të lumtur të ju tregojmë fermën tonë.

Ne dëshirojmë të ju tregojmë se si zhvillohen, trajtohen produktet te cilat jeni duke I përdorur ose planifikoni ti përdorni ne kushte të qëndrueshme bio-organike.

Ne jemi të lumtur të ju tregojmë se me sa kujdes dhe dashuri punojmë në sistemin tonë të prodhimit, ju mund të besoni në kualitetin e produktit / plotësuesin e ushqimit të cilin ju e konsumoni

Sot në Folenë e Lejlekëve ne jemi të dedikuar për administrimin e tokës dhe bimëve, pyjeve dhe kafshëve në përkujdesin tonë. Ne përqëndrohemi në mbajtjen e një agro-biznesit në mjedis të integruar, në bazë të prodhimit bio-organike te aprovuar me zero shtesa kimike

Sot (31.03.2023.) ne kemi 4616 dite pa kemikate

Të  rejat