Eja na vizito në Fermën tonë personalisht!

Come and see our farm for yourself!

Ne jemi gjithmonë të kënaqur për të njohur klientët tanë dhe ne do jemi të lumtur të ju tregojmë fermën tonë.

 

Ne jemi të lumtur të ju tregojmë se me sa kujdes dhe dashuri punojmë në sistemin tonë të prodhimit, ju mund të besoni në kualitetin e produktit të cilin ju e konsumoni!

 

Sot në Folenë e Lejlekëve ne jemi të dedikuar për administrimin e tokës dhe bimëve, pyjeve dhe kafshëve në përkujdesin tonë. Ne përqëndrohemi në mbajtjen e një agro-biznesit në mjedis të integruar, në bazë të prodhimit bio-organike me zero shtesa të kimikateve

Misioni

Koncepti Folesë së Lejlekëve është që të marrë një qasje të integruar që kombinon në mënyrën më të mirë agrobiznes të një shkalle të vogël me shkencën e bujqësisë moderne në kushte ekologjike dhe të prodhojë produkte organike me bazë mjekësore të cilësisë më të lartë.

 

Ne kombinojnë ekologjinë me ekonominë në një gamë më të gjerë për të siguruar që produktet mjekësore që ne jemi duke ofruar të jenë të cilësisë më të lartë. Ne kemi marrë kujdes të madh për të siguruar që produktet tona të janë të lira nga hormonet sintetike dhe antibiotik dhe materialet jo të modifikuara gjenetikisht janë përdorur në të gjithë procesin e prodhimit.

 

Urtësia tradicionale të kombinuar me dituri moderne është fuqia e Folesë së Lejlekëve.

Qëllimi

Ne kemi një qëllim të qëndrueshëm në bujqësi që përfshinë biodiversitetin vendor, masat për mbrojtjen e dheut dhe principet e energjisë bazuar tek energjia diellore dhe me erë për të mbrojutur mjedisin dhe produktet tona mjekësore

 

Përfitimet e mjedisit janë të shumta, ndihmojnë në rrisin dhe zgjerojnë jetën e egër të biodiversitetit në fermën tonë.

 

Ne luftojmë kundër sëmundjeve të mëdha si diabeti, kolesterola dhe parandalimi i kancerit. Vetëm me kushte ekologjike dhe bio-organike është e mundur të vazhdojmë misionin tonë.

 

Kualitet në vend të sasisë do të ofroj produktin që ju e meritoni.

 

Mbarështimi i kafshëve të ruajtura do të siguroj biodiversitetin tradicional.

 

Ne jemi të përqendruar në bimë mjekësorë të cilat janë shkenctarisht të dëshmuara pozitivisht në shëndetin e njeriut.

 

Shëndeti juaj është suksesi jonë!

 

Back