Ka disa dëshmi prej disa nga klientët tanë:

Nëna ime, e cila është tetëdhjetë vjecare, ka filluar të përdorë propolis para dy viteve. Ajo luan tenis gjdo ditë dhe është më energjetike për ti bërë ushtrimet. Vëllau i saj, i cili vuan nga hepatitis B që disa vite, është përmirësuar pasi ka filluar të përdorë propolis. Unë fillova të përdorë propolis, dhe më ndihmon për kokëdhimbje dhe simtomat e gripit për shumë vite.

Jian Yu Li (mesuese) Taipei, Taiwan

Djali im gjithnjë ka qene i dobët dhe shpeshëherë I sëmurë, fizikisht i dobësuar pa ndonje rezistencë. Nuk ka shpetim prej gripit. Ai ftohet pothuajse një herë në muaj dhe ka vështirësi për të fjetur për shumë vite. Që kur e mori propolis, dhimja e kokës ju largua. Me të vërtetë kam qenë e befasuar.

Wang Li Syue (shtëpiake) New Taipei, Taiwan

Unë jam 55 vjeçar. Para se të mirrja propolis, shpeshë herë ndjehesha i lodhur dhe kisha dhimbje shpine pas një ore leximi, më duhej të shtrihesha të pushoja në shtrat për të vazhduar më pastaj. Unë nuk mundesha ti bëja 30 pompime. Mëlçia ime nuk funksiononte si duhet.Megjithëatë, pas marrjes së propolis, kur unë kam studiuar në Shtetet e Bashkuara para disa viteve, unë mund të lexoja me orë të tëra gjdo ditë. Më nuk ndjehesha i lodhur dhe nuk kisha dhimbje në shpinë. Nuk i kam ndërprerë asnjëherë ushtrimet e mia ditore. Unë u befasova kur pashë se mund ti bëj deri në 60 pompime. Vitin e kaluar kisha një ekzaminim fizik dhe mjeku filloi të buzëqeshë dhe më tha se mëlçia ime funksionon shumë mirë dhe mund të qëndroj deri në moshën 120 vjeçare. Ai më pyeti se si jam kujdesur për shëndetin. Unë ju përgjigja,”Duke ju falënderuar fuqisë së propolis!”

Wang Gang (murg) Taichung, Taiwan

Unë jam Profesor Universiteti. Për shkak të punës që kam më duhet të flasë shumë në public. Fyti im është shpesh i enjtur, me dhimbje dhe inflamacione. Une gjithnjë marrë disa pika propolis në mënyrë direkte. Është anti-imflamator dhe më bën menjëherë të ndjehem mirë. Gjithashtu parandalon ftohjen. Unë shpesh I them audiencës sime që të përdorin disa pika propolis kur ata kanë kollë apo ftohje. Ata të gjithë janë të habitur me efikasitetin magjik.

Gao Jie (Profesor Universiteti) Taipei, Taiwan

Babi im që 4 vite vuan nga diabeti dhe sheqeri në gjak nuk është stabil. Ai gjithashtu ishte shumë i dobët dhe ndjehej i lodhur. Pas një këshille qe i dha një mik ai filloi të përdorë propolis para një viti. Tani sheqeri në gjak është nën kontrollë dhe ai është në gjendje të hecë për 30 minuta gjdo ditë. Familja ime filloi të përdorë propolis duke parë efektet magjike tek babi im. Shpresoj që përvoja ime do ti ndihmojë njerëzit qe të përfitojnë nga propolis.

Wang Li Chun (Mjek) Kaohsiung, Taiwan
comments powered by Disqus

“Nëse bleta zhduket nga faqja e dheut atëherë njeriu do ti ketë vetëm edhe katër vite jetë. Ska më bleta, ska më pllenim, ska më bimë, ska më kafshë, ska më njeri”

(Albert Einstein)

 

  • Bleta jeton në këtë planet që 40 Milion vite përderisa njeriu ka filluar së egzistuari vetëm që 400.000 vite.
  • Bletaria është faktor kyq për ngritjen e shkallës së pllenimit të bimëve në fermën tonë.
  • Ne përdorim racat si nga Karnika Stiriane, Lingustika Italiane ose raca e njohura Maqedonia
  • Me kujdes prodhimi I Propolisit e provuar si shtesë ushqimore për të ndihmuar në rimëkëmbjen dhe forcimin e sistemit imunitar.
  • Metoda e jonë për bletari referohet në Standardet Austriake
  • Propolis si dhe produktet e lidhura me të si pasta dhe vaji janë receta të zhvilluara
  • Një nga bletaret më të reja në Austri është Orhidea e cila është vetëm 7 vjeçare – duke vazhduar sikur deri tash kjo do të bëhet një ndër bletaret më të mira – kjo vajzë është anëtare e e kipit të bletarëve në Folenë e Lejlekëve
  • Nëse dëshironi të dini më shumë – ju lutem na kontaktoni ose Orhidenë ose Ewald Spitaler (os@tbspitaler.at or office@tbspitaler.at) – ne do të ishim të lumtur që tju përgjigjemi pyetjeve tuaja

Back